torsdag 23 juli 2009

Ingen Goop i sikte

Det här inlägget har tidigare publicerats på www.atgidag.se.
Direktlänk till inlägget på atgidag finns HÄR.
__________________________________________________________

Onsdag 22 juli

V75 drar vidare till Hagmyren nu på lördag och efter fantastiska travfester i framförallt Halmstad och Skara. Med massor av jackpotomgångar och fina hästar så kanske några tycker att det är lite avslaget nu när V75 kommer till Norrland.



Och visst är det tråkigt att Hagmyrenpubliken varken får se Björn Goop (avstängd), Åke Svanstedt (avstängd), Örjan Kihlström (USA) eller Ludde (har inte koll på varför han inte kommer). Däremot kommer Erik Adielsson. Och han verkar trivas på Hagmyren, för när Hagmyren arranerade V75 förra året vann Erik tre V75-lopp (Passionate Kemp, Bull Trap och Steel Pepper).

Tittar vi på tränarsidan så skickar storstallen Walmann och Goop inte upp några hästar, men det gör däremot Stig H, Svanen, Lähdekorpi och Nurmos.

Kuskar och tränare i alla ära, men det är ändå hästarna som är det viktiga. Och där har Hagmyren haft turen att få med hemmahästen och folkfavoriten Järvsöfaks i startlistan. Så alla ni som bor i trakterna av Hudiksvall, passa på att ta er ut till travbanan nu på lördag och hylla Järvsöfaks i det som kan vara hästens sista start på hemmaplan.

Inga kommentarer: