måndag 27 juli 2009

Sista chansen att få signerad t-shirt

Det här inlägget har tidigare publicerats på www.atgidag.se.
Direktlänk till inlägget på atgidag finns HÄR.
__________________________________________________________

Måndag 27 juli

Nu är vi inne på Sommartravets sista vecka. I morgon är det Extra V75 på Jägersro med Hugo Åbergs Memorial som huvudnummer. Sedan avslutar vi i Skellefteå nu på lördag.



Jag har några signerade t-shirts kvar som det därmed är hög tid att ge bort Jag har fem stycken tröjor signerade av Jägersros kuskelegant Johnny Takter (2 st M, 2 st L och 1 st XL) och fyra stycken signerade av publikfavoriten Peter Ingves (3 st M och en st L).

Peter Ingves är för övrigt högaktuell för tillfället. Dels så leder han kusktävlingen Kusk 2009, som just nu sänds i samband med Vinnare V65 på söndagar. Inför finalomgången nästa söndag leder Peter Ingves på 34 poäng, 4 poäng före Örjan Kihlström. Sedan sitter han ju även upp bakom Commander Crowe under Visbytravet största travdag för året nu på fredag. Där snackar vi sommartrav på hög nivå.

Allt du behöver göra för att få en t-shirt är att maila mig på anki.dylicki@atg.se. Det jag behöver veta är:

- Om du vill ha en Johnny Takter eller Peter Ingvessignerad t-shirt.
- Vilken storlek du vill ha.
- Ditt namn.
- Din adress.

Kan du tänka dig flera storlekar så ökar såklart din chans att få en t-shirt. Det är först till kvar som gäller och de som skickar fullständiga uppgifter kommer att prioriteras.

Inga kommentarer: